• Winther Wallace posted an update 4 years ago

    Vitamin D je také důležité živin to moduluje pár tělo metabolické aktivit. Vitamin D je vytvořila z heavy vrstvy kůži využití energie z sluneční. Protože vaší lidské tělo je schopen vytvořit vitamin Dje ne považována za’důležité’ výživové, i když nemalou část vitamin-D požadoval z člověk tělo ano pojď z stravy.

    Vitamin D, i práci s příštítných hormonu, což především odpovědný regulace součet vápníku a vápník v krve. Vitamin-D i podporuje vznik kostní tkáně a také je také známý excite tvorba buněk v imunita zařízení.

    zvýšení tělo výzkumu označuje, že vitamin D může navíc je hrát značné role v regulaci krevního tlaku a kardiovaskulárního wellness. To je známý, jak příklad, to okolnosti vysoký krevní tlak růst v zima a v regionů to dál, z rovníku – dva případy kde snížení v slunečního záření přispívá snížit vitamin D výstup.

    Může Vitamin D Zabránit Vysoký Krevní Tlak?

    Možná — důkazy nejsou zcela vymazat. Přestože použití vitaminu D v krevní tlak a srdce zdraví má někdy stát problém významné analýza od at least polovině-1980, závěry ta výzkum jednoduché interpretovat. jakmile to je osvědčené cév a také center mají high různé vitamin D receptory … který znamená, že vitamin-D je v současné době poskytuje některé role v regulace ty otázky — zjišťuje, z co tyto receptory dělat má těžké. Studie aktivity VitaminD občas objeví se rozporu navzájem, a občas jsou výnos data což nelze přesně interpretován.

    One analýzy objevil správa VitaminD starší dospělí s přítomen vysoký krevní tlak způsobil oba systolický krevní tlak a diastolický krevní tlak v pokles. přesné studie zjistil, že dodávky stejně vitaminu D a vápníku se navzájem způsobené mnohem většími poklesy systolický a diastolický krevní tlak.
    Blood Pressure Supplement , že vitamin D a vápník nějak práce se navzájem , protože snížení krevního tlaku i vysoká výšky vápníku podporovat krevního tlaku, minimalizaci aktivity vitaminu D. na dobu neurčitou, avšak, při výzkumu účastníků byly klinicky analyzoval opatrně, byl identifikovat, že pracoval pouze v lidé kdo by poměrně vysoký vápník stupňů začali. V osoby kdo by snížené vápníku rozpětí v začátek, ani vitamin-D vitamin D plus draslík byl velmi efektivní v snížení krevní tlak.

    Tyto zjištění byl z i další zneklidňující cesta následujících analýzy což skutečně ukázat